Wie zijn wij

Decofactory is een groothandel met een breed assortiment in decoratie-/feestartikelen voor alle soorten feesten en partijen. Het assortiment bestaat uit een ruim aanbod van Globos ballonnen, slingers, vlaggenlijnen, geboorte artikelen, crepe papier en roosjesdraad, diverse artikelen van Abraham en Sarah, sfeerverlichting en nog veel meer.
Ook voor de verschillende seizoensfeesten zoals bijvoorbeeld sint maarten, geslaagd, communie, voetbal/oranje artikelen of de carnaval kunt u bij ons terecht.Naast decoratieartikelen bevat ons assortiment ook ‘klein speelgoed’ zoals stuiterballen, sleutelhangers, geduldspelletjes, puzzeltjes en andere speeltjes. De mogelijkheid bestaat ook om al kant en klaar gevulde pakketten met diverse speeltjes te bestellen, prima geschikt voor bijvoorbeeld in een grabbelton of voor de goedkopere cadeautjes in uw winkel.In onze webshop vindt u ons standaardassortiment met de meest gangbare artikelen. Zoekt u iets speciaals en kunt u het nergens vinden, aarzel niet om contact op te nemen. Door intensieve samenwerking met onze nationale en internationale partners bieden wij legio mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

De verkoop is uitsluitend business to business.
Particulieren kunnen onze producten verkrijgen bij onze verkooppunten. Vraag via een e-mail om informatie waar bij u in de buurt het dichtstbijzijnde verkooppunt is.